Movies

Sinister (Θρίλερ Τρόμου, Μυστηρίου)
Διάρκεια : 110 λεπτά

Ένας συγγραφέας έργων σχετιζόμενων με πραγματικές δολοφονίες, ο Ellison (Ethan Hawke), μετακομίζει μαζί με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά σ' ένα σπίτι , όπου νωρίτερα είχε γίνει ένας  πολλαπλός φόνος, ενώ το ένα από τα παιδιά της άτυχης οικογένειας αγνοείται. Θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το μυστήριο αυτού του φόνου, ενώ στην πορεία θα έρθει αντιμέτωπος τελικά με έναν κατά συρροή δολοφόνο, του οποίου τα εγκλήματα ξεκινούν από το 1960 και μάλιστα έχουν παγανιστικό χαρακτήρα. Θα καταφέρει να γράψει το βιβλίο του; Πως έχασαν τη ζωή τους όλες αυτές οι οικογένειες; Τι απέγιναν τα αγνοούμενα παιδιά ; Θα διαλευκάνει τελικά αυτό το μυστήριο;

Ένα πολύ καλό θρίλερ μυστηρίου - τρόμου, μιας και δύσκολα βρίσκεις καλά έργα τέτοιου είδους. Οι ήχοι, κυρίως, θα σας κάνουν να τρομάξετε αρκετά ! Σαν πλοκή, είναι πολύ καλή, μιας και έχει αγωνία γενικότερα, δεν είναι κάτι που το περιμένεις. Στο τέλος, όταν νομίζεις πως όλα έχουν τελειώσει, η ταινία συνεχίζεται και το τέλος είναι τελείως διαφορετικό απ' ό,τι θα ήταν αν τελείωνε 10 λεπτά νωρίτερα. Σας συνιστούμε να το δείτε! Σίγουρα θα την ευχαριστηθείτε!

Πρωταγωνιστούν : Ethan Hawke, Julier Rylance , James Ransone, Clare Foley, Michael Hall D' Addario
Σκηνοθεσία : Scott Derrickson

Βαθμολογία στο IMDB : 6,7/10

Δείτε το trailer : http://www.youtube.com/watch?v=pgYxydrVlDk
The Bourne Legacy - Η κληρονομιά του Bourne (Ταινία δράσης και μυστηρίου)
Διάρκεια : 135 λεπτά

Η συνέχεια των 3 προηγούμενων ταινιών. Αυτή τη φορά βασίζεται σ' έναν καινούριο ήρωα τον Aaron (Jeremy Renner) ο οποίος προσπαθεί να απεξαρτηθεί από κάποιο πρόγραμμα που τον έχει βάλει μυστική κρατική οργάνωση. Στην προσπάθειά του αυτή θα έχει στο πλευρό του τη γιατρό και πρώην μέλος της ιατρικής ομάδας της μυστικής αυτής οργάνωσης, dr. Marta Shearing (Rachel Weisz).
Μια πολύ ενδιαφέρουσα περιπέτεια με πολύ δράση και αγωνία. Ένα διαρκές ανθρωποκυνηγητό... Θα έχει άραγε αίσιο τέλος;;

Εμείς πάντως μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και πιστεύουμε πως αξίζει να τη δείτε κι εσείς!

Πρωταγωνιστές: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edwart Norton , Scott Glenn
Σκηνοθεσία : Tony Gilroy

Βαθμολογία στο IMDB : 6,7/10

 Δείτε το trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cdtUdEoE-Q4

Oz: Μέγας και Παντοδύναμος! (Περιπέτεια Φαντασίας)
Διάρκεια : 130 λεπτά

Υπόθεση : Ένας ταχυδακτυλουργός, ο οποίος προσποιείται πως είναι αληθινός μάγος, ο Οζ (James Franco) φτάνει με ένα αερόστατο σε ένα μαγικό μέρος όπου υπάρχουν στ' αλήθεια μάγισσες και καλείται να σώσει τους πολίτες από τις κακές μάγισσες. Είναι στο χέρι του ν' αποφασίσει αν θα είναι ένας καλός άνθρωπος, ή ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Μια ταινία που όλοι λίγο πολύ περιμέναμε να δούμε! Είναι όμως τελικά κάτι ξεχωριστό, ή μια από τα ίδια; Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου και παραδόξως, ενώ πολλοί θα περιμέναμε να είναι ένα απλό παραμυθάκι (τύπου Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων κτλ) μας εξέπληξε ευχάριστα!! Είναι, όντως, ένα παραμύθι, μια νέα διασκευή του γνωστού μάγου του Οζ, με πολύ χιούμορ, όμορφα εφέ και δράση! Το τέλος του, μας έδωσε την εντύπωση πως θα υπάρχει και συνέχεια... Για να δούμε λοιπόν!!

Πρωταγωνιστούν : James Franco, Mila Cunis, Rachel Weisz, Michelle Williams
Σκηνοθεσία : Sam Raimi

 Βαθμολογία στο IMDB: 7,1/10

Δείτε το trailer : http://www.youtube.com/watch?v=DylgNj4YQVc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου