Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Fashion Trends Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013

Οι νέες τάσεις της μόδας για γυναίκες!!

Όσο κι αν κουραστήκαμε με το χειμώνα, είναι πλέον φανερό πως τα ψωμιά του είναι πολύ λίγα!! Σε λίγες μέρες θα υποδεχτούμε, επισήμως, την άνοιξη κι έτσι θα ήταν καλό να έχουμε μια άποψη για το τι θα φορεθεί φέτος !! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

ΡΟΥΧΑ:

ΧΡΩΜΑ:
Καταρχήν, έχουμε και πάλι, όπως κάθε χρονιά, πολύ χρώμα! Έντονα και φωτεινά χρώματα θα γεμίσουν, επιτέλους τις ντουλάπες μας!! Βέβαια εξακολουθούν να είναι στη μόδα και οι παλ - παστέλ αποχρώσεις που είδαμε το χειμώνα. Το λευκό, φυσικά , θα έχει την τιμητική του. Χρώμα θα δούμε όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και σε παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. 

PATTERNS : 
Το καρό είναι μια επιλογή που έχουν κάνει πολλοί διάσημοι οίκοι για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές κολεξιόν τους, κυρίως στους συνδυασμούς άσπρο-μαύρο και άσπρο- μπλε.
Οι ρίγες, που λίγο πολύ τις συναντούμε κάθε καλοκαίρι, έρχονται πλέον και σε κάθετη μορφή και αλλάζουν το σύνηθες λουκ της οριζόντιας. Θα τις δούμε τόσο σε μπλούζες και πουκάμισα, όσο και σε παντελόνια και σακάκια!
Το floral και το leopar θα δώσουν και φέτος το παρόν τους στις στυλιστικές μας επιλογές!
Metallics! Το ιδιαίτερο αυτό ύφασμα είναι φέτος στη μόδα! Δύσκολο να συνδυαστεί, μιας και μπορεί να καταλήξει σε μια αποτυχία, αλλά με τις σωστές επιλογές , μπορεί να αναδείξει όλο σας το στυλ!

ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ: 
Σταθερή αξία και φέτος, τα μακριά φορέματα. Πολύ βολικά και δροσερά για όλη τη χρονική αυτή περίοδο. Φέτος, θα δούμε και πολλές ολόσωμες φόρμες σε πιο ανάλαφρες μορφές, από πιο λεπτά υφάσματα και μάλιστα, πολλές σε στυλ καμπάνα. Και εδώ, κυριαρχούν οι ρίγες. 

90's SPIRIT :
Επιρροή από την περίοδο των 90's . Κυριαρχεί το τζιν, τα baggy παντελόνια, τα καρό πουκάμισα ... Δώστε ένα grunge στυλ στην εμφάνισή σας, επιλέγοντας κάποια από τα ιδιαίτερα αυτά κομμάτια!



































ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ , ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ:

Πολύ έντονα χρώματα αλλά και παστέλ αποχρώσεις , statement κοσμήματα, patterns και εδώ! Ας μιλήσουν οι εικόνες από μόνες τους!



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου