Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Skopelos, Greece

Σκόπελος

Η Σκόπελος είναι ένα από τα νησιά των Β. Σποράδων. Είναι γεμάτη με πυκνά δάση και θεωρείται το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου.
Στη Χώρα της Σκοπέλου μπορεί κανείς να βρει ό,τι κι αν ζητήσει. Συνδυάζει το παραδοσιακό στοιχείο με κάποιες πιο σύγχρονες πινελιές. Είναι ιδανικό μέρος, κυρίως, για ζευγάρια και οικογένειες, μιας και είναι πιο ήσυχη σαν μέρος. Παρόλα αυτά, μπορεί να ικανοποιήσει όλους όσους θα την επισκεφθούν, μιας και τα έχει λίγο πολύ όλα όσα θα χρειαστεί ένας τουρίστας.
Οι παραλίες της, είναι απλά υπέροχες. Το πράσινο των δέντρων της, καταλήγει να ενώνεται με το γαλάζιο της θάλασσας , σχεδόν σε όλες τις παραλίες. Μπορείτε να βρείτε οργανωμένες, αλλά και ελεύθερες.
Προτείνουμε να νοικιάσετε κάποιο όχημα για να μπορείτε με ευκολία να γυρίσετε όλες τις παραλίες του νησιού μιας και αξίζει.
Εάν, λοιπόν, θέλετε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να ευχαριστηθείτε τη μαγεία της φύσης και της θάλασσας, επιλέξτε τη Σκόπελο! Δε θα σας απογοητεύσει!! We love it!! You're gonna love it as well!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου